Over ons

"Al vele jaren runnen mijn vrouw Emma en ik ons tuincentrum GroenRijk Eemsdelta, voorheen GroenRijk Delfzijl. Gelukkig ‘vergroenen’ we weer wat in Nederland. De tuin is geen 'moeten' maar is leuk, gezellig en vooral lekker," zo zegt André de Vries van het tuincentrum. 

GroenRijk Eemsdelta is het groenste tuincentrum van de regio. Het bestaat uit verschillende Rijken, de afdelingen in de winkel. Het BuitenRijk ademt een groene sfeer! Graag geven wij je advies ten aanzien van beplanting en inrichting van je tuin, terras of balkon. Een uitgekiend assortiment tuingereedschap, tuinmeubelen en barbecues tref je ook aan in ons complete tuincentrum.

In ons BinnenRijk vind je een zeer uitgebreid assortiment kamerplanten met bijpassende potterie. Zeker op het gebied van verzorging kunnen wij je goed van dienst zijn. Door de wisselende composities op de sidetables word je voortdurend geïnspireerd!

Ook een vijverafdeling (WaterRijk) en een grote dierenspeciaalzaak (DierenRijk) ontbreken niet. In het grote DierenRijk vallen de aquariumafdeling en het knaagdiereneiland direct op. Je vindt er een groot aanbod in diervoeding, accessoires, knaagdieren, aquariumplanten –en vissen!  

Voor inspiratie op het gebied van styling in huis is onze afdeling SfeerRijk dé plek om lekker rond te kijken en ideeën op te doen. De sfeerkamers brengen je op ideeën om met planten, potten en sfeerartikelen van je huis een thuis te maken. Daarbij heeft jouw tuincentrum de grootste Maison Berger collectie van het noorden. Deze afdeling is te typeren als een mooie cadeau winkel! Verder tref je in het voorjaar en het zomerseizoen een uitgebreide collectie tuinmeubelen en in het najaar een prachtige kerstshow.

Kortom: voor huis en tuin is GroenRijk Eemsdelta (Appingedam) de winkel om te bezoeken in de Eemsdeltaregio!

GroenRijk Eemsdelta